Φωτιά Χαλκιδική Τωρα - Xalkidikh Kalyterh H Eikona Ths Fwtias Sth Si8wnia 03 07 2021 Sputnik Ellada - Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Φωτιά Χαλκιδική Τωρα - Xalkidikh Kalyterh H Eikona Ths Fwtias Sth Si8wnia 03 07 2021 Sputnik Ellada - Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη βουρβουρού χαλκιδικής. 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020. Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. 3:50 μμ πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Η φωτιά ξέσπασε από την περιοχή πλατανίτσι. 8:34 πμ μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα: Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά στην τορώνη (φωτο) by k.o.

4vr5bpynxf4gbm
4vr5bpynxf4gbm from www.typosthes.gr
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής. Φωτιά τωρα στην χαλκιδική 4 αυγούστου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά στη φούρκα (βιντεο) σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στην φούρκα της χαλκιδικής, η οποία ξέσπασε σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από κεραυνό. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής.

Φωτιά σε δασική έκταση στον ταξιάρχη χαλκιδικής.

Η φωτιά ξέσπασε από την περιοχή πλατανίτσι. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά σε δασική έκταση στον ταξιάρχη χαλκιδικής. Μεγάλη πυρκαγιά στη χαλκιδική 3 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Έχουν κινητοποιηθεί και μεταβαίνουν στο. Ακόμη μια φωτιά ξέσπασε την τετάρτη (4/8), η οποία άναψε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, αυτήν τη φορά στο. Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα: Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, κατοικίες δεν. Σάββατο, 10 ιουλίου 2021, 10:30. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγα λεπτά πάνω από τη τορώνη χαλκιδικής, μεταξύ πρώτης και δεύτερης εισόδου για το χωριό, στο ορεινό τμήμα του δρόμου. 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020.

Νέα τρίτη φωτιά στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της παρασκευής σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική.

Ah0bddgimmeyem
Ah0bddgimmeyem from www.thestival.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγα λεπτά πάνω από τη τορώνη χαλκιδικής, μεταξύ πρώτης και δεύτερης εισόδου για το χωριό, στο ορεινό τμήμα του δρόμου. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Φωτιά στην τορώνη (φωτο) by k.o. 8:34 πμ μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Έχουν κινητοποιηθεί και μεταβαίνουν στο. Φωτιά τωρα στην χαλκιδική 4 αυγούστου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ακόμη μια φωτιά ξέσπασε την τετάρτη (4/8), η οποία άναψε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, αυτήν τη φορά στο.

Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, πριν λίγο στο πρώτο πόδι της χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη φούρκα της κασσάνδρας κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 7 οχήματα.

Η φωτιά ξέσπασε από την περιοχή πλατανίτσι. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή βοήθησαν τη φωτιά να εξαπλωθεί πολύ γρήγορα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. 8:34 πμ μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020 5:58 μμ, δευτέρα 10 αυγ 2020. Νέα φωτιά τωρα στη χαλκιδική αυγούστου 12, 2021 όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του grtimes, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή καρβουνάς στη βουρβουρού της σιθωνίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά τωρα σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η. Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης (11/8) σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα χαλκιδικής. Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα:

Φωτιά σε δασική έκταση στον ταξιάρχη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 17:15 για φωτιά σε δασική έκταση και για την. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη βουρβουρού χαλκιδικής.

Mbvkjdoqjljlam
Mbvkjdoqjljlam from www.newsbeast.gr
Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Σάββατο, 10 ιουλίου 2021, 10:30. Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Έχουν κινητοποιηθεί και μεταβαίνουν στο. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά στην τορώνη (φωτο) by k.o.

Σάββατο, 10 ιουλίου 2021, 10:30.

Φωτιά στη φούρκα (βιντεο) σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στην φούρκα της χαλκιδικής, η οποία ξέσπασε σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από κεραυνό. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Φωτιά σε δασική έκταση στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η φωτιά ξέσπασε από την περιοχή πλατανίτσι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Μεγάλη πυρκαγιά στη χαλκιδική 3 ιουλίου 2021 • ώρα δημοσίευσης: Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγα λεπτά πάνω από τη τορώνη χαλκιδικής, μεταξύ πρώτης και δεύτερης εισόδου για το χωριό, στο ορεινό τμήμα του δρόμου. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, περίπου στις 6 το πρωί, στη σιθωνία και λόγω των ισχυρών ανέμων απειλεί ακόμα και κατοικίες στη σάρτη. 3:50 μμ πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σάββατο, 10 ιουλίου 2021, 10:30. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση της σιθωνίας 03:00. Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης (11/8) σε δύσβατη δασική περιοχή στη φούρκα χαλκιδικής. Μεγάλη μάχη αυτή την ώρα στη σιθωνία χαλκιδικής μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook